2 238 602 x povinné zmluvné poistenie

4. 4. 2012

Havarijné, cestovné či iné poistenie z našej ponuky online poistenia si vypočítali a porovnali nielen motoristi a dovolenkári na stránke Netfinancie.sk, lídra na trhu online poistenia a priekopníka v porovnávaní poistných produktov na Slovensku.

Portál Netfinancie.sk bol označený „skokanom roka“ a získal ocenenie Najdynamickejší online partner roka 2011 Union poisťovne za najväčší nárast online poistenia.

Na rozdiel od iných portálov na porovnanie poistenia má klient Netfinancie.sk možnosť výberu ako uzatvoriť povinné zmluvné poistenie. Môže si zvoliť online poistenie, pri ktorom PZP vzniká zaplatením poistného, alebo aj klasické poistenie, v ktorom tradičnú „papierovú“ zmluvu PZP obdrží od Netfinancie.sk poštou na svoju domácu adresu nasledujúci deň po odoslaní svojej online objednávky.

Netfinancie.sk tak má ako jediný internetový porovnávač pre svojich klientov nielen online poistenie, ale aj offline, čo znamená objednanie poistenia cez internet a zaslanie zmluvy PZP, bielej a zelenej karty na domácu adresu.

Ak sa spočítajú oba spôsoby uzatvárania poistných zmlúv cez internet, Netfinancie.sk je lídrom v uzatváraní poistenia cez internet na Slovensku.

Službu porovnať si povinné zmluvné poistenie jednotlivých poisťovní s možnosťou výberu a dojednania zmluvy cez internet sme priniesli ako prvý portál už v roku 2007. PZP nie je jediným poistením, ktoré si možno porovnať a uzatvoriť na stránke Netfinancie.sk. Už piaty rok si Slováci môžu porovnávať havarijné poistenie, o niečo kratšie aj cestovné poistenie, poistenie zodpovednosti pri výkone povolania, poistenie finančnej straty (tzv. GAP poistenie). Okrem týchto poistení sa dá na stránke Netfinancie.sk dojednať aj samostatné úrazové poistenie sedadiel, poistenie autoskla či asistenčné služby pre prípad poruchy či nehody motorového vozidla.

Netfinancie.sk je tak internetovým portálom s najširšou ponukou poistných produktov online na Slovensku.