Vyhrajte s Generali Slovensko lístky na významné podujatie!

18. 6. 2010

Spoluproducentom 10. ročníka Letných shakespearovských slávností je aj Generali Slovensko. Z toho dôvodu táto poisťovňa pripravila pre svojich klientov súťaž o lístky na toto významné podujatie. Súťaž prebieha od 14.6.2010 do 10.7.2010. Do súťaže sú zaradené tie fyzické osoby, ktoré si v čase trvania súťaže uzatvoria novú poistnú zmluvu v Generali Slovensko. Môže ísť o poistenie domácnosti, životné poistenie, povinné zmluvné poistenie a pod. Výnimkou je krátkodobé cestovné poistenie. Podmienkou je, aby bolo poistné zaplatené k dátumu ukončenia súťaže, teda k 10.7.2010. Fyzická osoba bude zaradená do súťaže toľkokrát, koľko poistných zmlúv v tejto poisťovni uzavrie v danom období.
Každý výherca získa 2 lístky. Spolu je v súťaži zaradených 80 lístkov – 20 ks na vystúpenie v Košiciach, 20 ks na vystúpenie vo Zvolene, 20 ks do Trenčína a 20 ks do Bratislavy. Z toho dôvodu sa uskutočnia 4 žrebovania. Účastníci súťaže budú zaradení do žrebovaní na základe adresy ich trvalého bydliska.

Všetky 4 žrebovania sa uskutočnia dňa 15.7.2010.

Tento rok sa LSS prvýkrát uskutočnia aj v Trenčíne. Budú prebiehať od júla do polovice augusta. Samozrejme na nich nebude chýbať úspešný titul Antonius a Kleopatra, Romeo a Julia či Macbeth. Tohtoročnou novinkou je premiéra komédie Oko za oko – niečo za niečo. Ide o úvahu o tom, ako čo najlepšie riadiť štát. V hlavných úlohách sa v nej predstavia Ivana Jirešová, Dana Košická, Jakub Žáček a Richard Stanke. Môžete sa tešiť aj na Bolka Polívku, ktorý sa predstaví ako Falstaff v hre Veselé paničky windsorské.